Powered By Blogger

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ


Καταρχήν, νοιώθουμε , πολύ περήφανοι για το γεγονός , οι συνάδελφοι της ΠΑΣΠ, συμφωνούν και συνυπογράφουν την διαμαρτυρία μας .
Οι συνάδελφοι , με τον παλαιολιθικό και ξύλινο λόγο τους , ομως θα χρησιμοποιούσαν «ευκαιρίας δοθείσης»,την προχειρότητα της οργάνωσης των εξετάσεων την οποία πρώτοι, εμείς επικρίναμε, για να πριονίσουν την ύπαρξη του ΠΕΔΙΣ , σαν ετεροχρονισμένοι  Καλλικάντζαροι.
 Ο στιγματισμός του ΠΕΔΙΣ, που συνειδητά ,γίνεται σε μια συγκυρία, όπου συρικνώνεται  η λειτουργία των Πανεπιστημιακών Σχολών της Περιφέρειας, φανερώνει ξεκάθαρα, τον ρόλο της , ΠΑΣΠ, ως Δούρειου Ίππου,που απλά θέλει το κλείσιμο και την Αθηνοποίηση της Σχολής, Αυτό, σεβόμενοι τους αγώνες μας,δεν θα το επιτρέψουμε. Σίγουρα τα προβλήματα που επισημάναμε με την προηγούμενη ανακοίνωση  είναι υπαρκτά, θα ζητηθούν ευθύνες και κυρίως δεσμευόμαστε , να μην επαναληφθούν στο μέλλον, πλήν όμως δεν θα αφήσουμε να καεί το δάσος ,και να το κάνουμε οικόπεδα, επειδή κάποιοι , έχουν συνηθίσει να βλέπουν μόνο το δέντρο.Δεν θα αφήσουμε το ΠΕΔΙΣ, να γίνει προνομιακό οικόπεδο για να κάνουν τα πολιτικά και προσωπικά τους κέφια.
Υπάρχουν , πολλά περιθώρια να ζητήστε συγγνώμη από τους συναδέλφους σας , για την υπονόμευση του Πανεπιστημίου(και όχι των Πανεπιστημιων όπως αναφερετε,σας θυμιζουμε ότι το ΠΑ.ΠΕΛ. είναι ένα, η σχολή είναι Κοινωνικών και Πολιτικών επιστημών και τα Τμήματα δύο).Αν δεν το κάνετε  γρήγορα τότε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου