Powered By Blogger

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΑΠ Ν.Δ.Φ.Κ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Συνάδελφοι της ΠΑΣΠ,

όσον αφόρα την προσπάθεια στρέβλωσης της αλήθειας που αναφέρετε στην ανακοίνωση σας, φαίνεται ξεκάθαρα από ποιον γίνεται και γιατί , καθώς όχι μόνο δεν απαντάτε με σαφήνεια στα ερωτήματα που σας θέσαμε ,συνεχίζοντας τις αερολογίες, αλλά προσπαθείτε να μας επιρρίψετε ευθύνες ονομαζοντάς συνένοχους τους εκπροσώπους μας για την μη ενημέρωση και μέριμνα για τις δικές σας ευθύνες! Συγγνώμη αλλά δεν ξέραμε ότι δε γνωρίζετε καν ποιες είναι οι αρμοδιότητες που σας εμπιστευτήκαν με την ψήφο τους οι συνάδελφοι μας και δεν είστε ούτε υπεύθυνοι να ενημερωθείτε για αυτές αλλά απλά περιμένετε και πάλι από μας να σας υποδείξουμε ποιος είναι ο ρόλος των εκπροσώπων σας στις Γ.Σ φοιτητών. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ! Το ότι απλά αποφεύγετε να απαντήσετε τεκμηριωμένα στο ζήτημα του ταμειακού ελ
λείμματος δείχνει από μόνο του την ενοχή σας , καθώς το έλλειμμα υπάρχει όσο και να θέλετε να το καλύψετε και να κλείσετε τα μάτια απλά προσπερνώντας το.
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ; Είμαστε ενάντια στον άγονο πόλεμο καταγγελιών ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΛΑΘΩΝ ΣΑΣ, Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΖΗΤΑΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και ΟΣΟ ΔΕΝ μας τις δίνετε, θα συνεχίσουμε να ρωτάμε :
-Γιατί δεν κρατούσατε βιβλία πρακτικών ;
-Γιατί παραδώσατε , ελλειμματικό ταμείο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου